Mikä hän mahtaakaan olla naisiaan, tuo raikas, viehättävä ja tarmokas, mutta lähestyessäsi jollain tavalla ujoksi ja epävarmaksi muuttuva ihastuksesi kohde. Ota ihan rauhallisesti, sillä Kauriin merkeissä syntynyt nainen haluaa kaikki mahdolliset konkreettiset näytöt siitä, että olet tosissasi, ennenkuin voi antaa lupaa omalle naisellisuudelleen ja seksuaalisille tarpeilleen. Hän etsii turvallisuutta konkreettisten tekojen ja rakenteiden muodossa ja on omalta osaltaan valmis käyttämään siihen aikaa tarvittavissa määrin. Sinulle voi olla hankalaa mukautua ajatukseen ajankäytöstä, kun kaksi vuotta on kulunut eikä hän vieläkään ole valmis sitoumuksiin. Kunhan uskallat itsekin antaa ajan kulua, tulet huomaamaan hänessä piirteitä, joihin avioliitossa ollessanne saattaisi olla hankalampi ja ahdistavampi tutustua. Kun tämä tyttö tuntee olonsa turvattomaksi, laskee ilmapuntari ennätyslukemiin puolen kilometrin säteellä. Vaikka hän kääntää masennuksen sisäänpäin, et voi olla tuntematta sitä nahoissasi. Samoin käy niille tuttaville, jotka eivät vaistoa synkkää ilmapiiriä ennen ulko-ovea, vaan uskaltautuvat pahaa aavistamatta sisälle asti. Todennäköisesti vierailusta tulee paljon aiottua lyhyempi.

Tällaisessa tilanteessa joku tai jokin on herättänyt kipeitä muistoja hänen lapsuudestaan, jolle on tyypillistä joko taloudellisesti, fyysisesti tai emotionaalisesti äärimmäisen niukat olosuhteet. Äiti on kantava voima Kauristytölle isän väistäessä velvollisuutensa tavalla tai toisella. Siksi Kauristyttökin äidin mallin mukaisesti vaatii paljon itseltään. Sinuun hän ei ainakaan suoralta kädeltä voi luottaa, koska olet lähin peili hänen isäsuhteelleen. Älä missään nimessä masennu tästä arveluttavasta kunniasta, sillä se on ainoa peruste hänen etsiessään miestä itselleen.

Lapsena hän asetti isälleen velvollisuuksia ja odotuksia, joita tämä syystä tai toisesta ei pystynyt toteuttamaan. Pikkutyttönä hän hautasi katkeruuden urheasti sisäänsä ja nyt aikuisena hänen tehtävänsä on uskaltaa kohdata nuo tilanteet uudessa tietoisuudessa ja ymmärtää, ettei isä sydämessään koskaan jättänyt lastaan. Olet nyt avainasemassa Kaurisnaisen pyrkiessä vapauttamaan elämäänsä sitä kalvavasta turvattomuuden tunteesta. Muista, että todellisuudessa et ole hänen isänsä ja että hän ei ole enää lapsi. Hän tulee vaatimaan sinulta paljon enemmän kuin mihin voimasi riittävät ja samalla hän vaatii itseltään kovuutta kestää se hetki, kun et enää välitä hänestä riittävästi, vaan jätät hänet niinkuin isäkin teki. Kaurisnaisen on opittava, että turvallisuus kasvaa sisältä päin, ei ulkoisista tekijöistä.

Taatakseen turvallisuutensa sinusta riippumatta hän usein kokee tärkeäksi saavuttaa mahdollisimman korkea ja vakaa asema sosiaalisessa ympäristössä. Siihen asti kun hän kiipeää yhteiskunnallisia rappujaan sinä et ole paljon arvoinen, ellet asemasi tai henkisten voimavarojesi kautta pysty merkittävästi tukemaan hänen pyrkimyksiään. Lapsena hän koki, että isä vaati paljon antamatta mitään tilalle. Uskalla sinä antaa paljon vaatimatta häneltä vastasuorituksia. En tarkoita konkreettisia muotoja ja osoituksia, vaan arvostusta ja kunnioitusta hänelle tärkeitä asioita kohtaan. Kun hän mököttää pysy hänestä kaukana ja keskity omiin asioihisi, elä yritä lepyttää häntä, heität vain bensaa liekkeihin. Itselleen hän on suuttunut ja itselleen hän myös leppyy, ellet pilaa kaikkea olemalla hänen avuton, syyllisyydentuntoinen isänsä. Vain vahva isä on turvallinen isä. Anna hänen kohdata lapsuuden pelkonsa kauttasi ja sinulla tulee olemaan enemmän kuin olisit ikinä osannut naiselta odottaa.